пʼятниця, 19 липня 2019 07:35

Познайомилися в інтернеті: затримали вбивцю 52-річної киянки

Познайомилися в інтернеті: затримали вбивцю 52-річної киянки
Киянку Людмилу Муху знайшли вбитою на балконі власної квартири. Підозрюваного затримали. Це співмешканець жінки, з яким познайомилася в мережі. Фото - ТСН

У Києві затримали підозрюваного у вбивстві 52-річної Людмили Мухи. Жінку зі зв'язаними руками в калюжі кров знайшли на балконі власної квартири.

До злочину причетний 42-річний співмешканець убитої. Його затримали на Дарницькому залізничному вокзалі, розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев.

"Близько місяця тому через соціальні мережі жінка познайомилася з мешканцем Дніпропетровської області. Вони почали разом жити. Днями вони святкували її день народження, тому жінка взяла кілька вихідних. Проте коли вона не вийшла на роботу і перестала відповідати на дзвінки - до неї додому завітали колеги. Затриманий зізнався, що вони разом випивали, тоді почали сваритися. І жінка сама кинулася на нього з ножем. Він убивати не хотів, а лише заспокоїти. Для того зв'язав руки. У жінки закрита черепно-мозкова травма, травма живота. Точну причину смерті встановить експертиза", - каже Чернишев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не знайшли спільної мови: жінка зарізала сусіда

Людмила Муха 1,5 роки тому овдовіла. Донька із чоловіком та онукою живуть у Москві. Жінка торгувала одягом неподалік від дому. У неї завжди водилися гарні гроші, зі слів знайомих.

Про підозрюваного відомо, що він сирота. Нібито служив у АТО. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Якщо його провину доведуть – можуть ув'язнити на 15 років.

Тіло жінки виявили на балконі її квартири по вул. Чистяківській, 7 вранці 18 липня. Була зв'язана, лежала в калюжі крові. Поряд – розламаний стілець. Жінку били саме ним, припускають очевидці.

Зараз ви читаєте новину «Познайомилися в інтернеті: затримали вбивцю 52-річної киянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути