Ексклюзиви
четвер, 09 липня 2020 10:15

Повторив сюжет своєї книги: моторошні подробиці самогубства 17-річного хлопця

Повторив сюжет своєї книги: моторошні подробиці самогубства 17-річного хлопця
17-річного Івана Декалюкова із Кілії на Одещині знайшли в трубі занедбаної шкільної котельні. Попередньо - вкоротив собі віку. Фото: od.npu.gov.ua

З'явилися нові подробиці самогубства 17-річного Івана Декалюкова із Кілії на Одещині. Він наклав на себе руки, кинувшись у високу трубу занедбаної шкільної котельні. У такий спосіб він нібито відтворив сюжет своєї книги, яку мріяв видати.

Тіло Івана знайшов його батько Дмитро. Ідею обшукати всі занедбані місця навколо підказала батькові волонтерка Юлія з "Пошукової платформи 911", яка брала участь у пошуках зниклого хлопця. До того ж згадали, що вперше після втечі з дому Івана знайшли саме в цьому районі. Колись сім'я жила тут, тому тут залишилися друзі хлопця. Вони часто гуляли саме в цьому місці, пише "Обозреватель".

Вперше Іван втік із дому 19 червня. Коли його шукали, то водій вантажної машини розповів, що підвозив хлопця до якогось села. І в розмові той сказав, що хоче подорожувати. Йому дуже сподобалося пізнавати світ. Тоді Івана знайшли та повернули додому. Тому, коли в ніч на 22 червня хлопець покинув будинок у чому був, батьки не стали бити на сполох і звертатися в поліцію. Вони подумали, що син знову відправився в подорож і скоро повернеться. Але коли не повернувся за тиждень – звернулися в поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Висів на околиці села: зниклого 25-річного чоловіка знайшли в зашморгу

Друзі Івана кажуть, що він писав книгу. Це була фентезі. За сюжетом, на початку книги головний герой падає в якусь трубу й опиняється в іншому вимірі. У кінці твору цей герой прокидається і розуміє, що все це був сон.

"Друзі розповідали, що Іван мріяв видати свій твір. Але хлопці йому сказали, що книгу можуть не надрукувати, бо мова йде про суїцид, а пропаганда цього у нас заборонена. Вони порадили йому переписати початок. Ми так і не знаємо, чи переписав він", – розповідає волонтерка Олена.

Спочатку смерть підлітка пов'язували із комп'ютерною грою Forge of Empires. Хлопець захопився нею кілька місяців тому. Але батько забрав телефон, аби обмежити доступ сина до сумнівного захоплення.

До останнього всі сподівалися, що хлопець знайдеться. Друзі Івана запевняли, що він не здатний накласти на себе руки. Хоча мав підліткові комплекси і був досить замкнутим. Але всі думали, що 5 липня, у свій день народження, Іван зробить сюрприз і прийде додому.

Усі обставини смерті юнака встановлюють поліцейські.

Тіло 17-річного хлопця у 20-метровій трубі котельні знайшов його батько 4 липня. 22 червня хлопець пішов з дому і не повернувся. Батьки звернулися до поліції лише 30 червня. Шукали підлітка поліцейські регіону і місцеві мешканці.

Зараз ви читаєте новину «Повторив сюжет своєї книги: моторошні подробиці самогубства 17-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути