вівторок, 23 серпня 2011 21:25

Повстанці не знайшли ніяких слідів Каддафі у його резиденції

Повстанці не знайшли ніяких слідів Каддафі у його резиденції

Повстанці, які увірвалися у вівторок на територію резиденції лідера Лівії Муамара Каддафі в кварталі Баб-аль-Азізія, не виявили "ніяких слідів" Каддафі та його синів, повідомляє агентство Франс Прес з посиланням на полковника Ахмеда Омара Бані.

"Баб -аль-Азізія цілком знаходиться під нашим контролем, полковника Каддафі і його синів там було. Ніхто не знає, де він", - заявив Бані.

"Вони, напевно, тікали, як щури", - передає телеканал "Аль-Джазіра" в прямому ефірі слова командира підрозділів бунтівників в Тріполі Абдельхакіма Бельхаджа.

Раніше тимчасовий повірений у справах Лівії в США, член опозиційного Перехідної національної ради Алі Ауджалі заявив, що Каддафі в даний час знаходиться в Лівії і не залишав меж країни. Ауджалі також припустив, що лівійський лідер продовжитб битися до останнього і ніколи не змириться з поразкою.

Нагадаємо, у вівторок світові інформагентства повідомили, що повстанці прорвалися всередину укріпленої резиденції Каддафі в Тріполі, а опір з боку підрозділів Каддафі припинено.

У ніч на понеділок лівійські повстанці увійшли в Тріполі і тепер, за їхніми словами, контролюють більшу частину лівійської столиці. Про долю самого лівійського лідера достовірної інформації поки немає.

Зараз ви читаєте новину «Повстанці не знайшли ніяких слідів Каддафі у його резиденції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути