вівторок, 30 жовтня 2018 17:05

Повідомили про стан 7-річної дитини, яку збив трамвай

Повідомили про стан 7-річної дитини, яку збив трамвай
7-річна дівчинка, яку разом із бабою збив трамвай в Дніпрі, знаходиться в лікарні. Її життю нічого не загрожує. Фото - 49000.com.ua

У Дніпрі лікарі розповіли про стан 7-річної дівчинки, яку разом із бабою збив трамвай.

Дитина знаходиться в обласній дитячій лікарні та її життю нічого не загрожує. Однак, що з нею трапилося, не пам'ятає, розповів головний лікар Олександр Хитрик.

"Дівчинку оглянули усі спеціалісти, серйозних пошкоджень немає. У дитини струс мозку, забої, подряпини. Стан середньої важкості, її життю нічого не загрожує", - повідомив лікар.

Дитина через дорогу йшла разом із бабою пішоходним переходом, правил вони не порушили. Трамвай їхав на великій швидкості та не встиг зупинитися. Жінка відштовхнула дитину і врятувала її ціною свого життя: дівчинку трамвай тільки зачепив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку на виході затягло під трамвай

52-річна водій трамваю №19 має великий стаж роботи, каже Володимир Кобець, начальник КП "Дніпровський електротранспорт".

"Трамвай був справний. А водій пройшла передрейсовий медогляд. Розглядаються усі можливі версії аварії. Підприємство на постійному зв'язку з батьками постраждалої дівчинки. Ми пропонуємо їм матеріальну підтримку на лікування дитини та поховання бабусі", - розповів Кобець.

Усі обставини та причини аварії встановлює слідство. Відкрите кримінальне провадження.

У Дніпрі на Донецькому шосе трамвай маршруту №19 переїхав жінку з дитиною 29 жовтня. Пенсіонерка померла від отриманих травм, а 7-річна дівчинка знаходиться в реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про стан 7-річної дитини, яку збив трамвай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути