Ексклюзиви
понеділок, 03 квітня 2017 10:34

Повідомили подробиці убивства адвоката

Повідомили подробиці убивства адвоката
Адвоката Віту Шаблій застрелили у власному будинку. Її чоловіка поранено. Напав на родину старший син чоловіка від першого шлюбу Ігор Чайка. Фото — відділ комунікації ГУНП у Рівненській області

29-річного Ігоря Чайку, прокурора із Тернополя, розшукують правоохоронці. Він убив мачуху 43-річну Віту Шаблій, потім поранив батька 55-річного В'ячеслава Чайку.

Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомив заступник начальника ГУ НП Рівненщини Сергій Волков.

"29-річний Ігор Чайка, який нібито стріляв, є прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Тернопільської області. Чоловік одружений, має сина та мешкає у Тернополі", – зазначив Волков.

Нападник - син В'ячеслава Чайки від першого шлюбу. Після розлучення між чоловіком і його колишньою дружиною з дітьми складалися напружені стосунки, мали конфлікт за будинок, у якому сталося вбивство. У Шаблій та Чайки також є спільний 18-річний син.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували фото з місця вбивства адвоката

Відомо, що вбивця здійснив вісім пострілів. Саме стільки гільз знайдено на місці злочину. У Шаблій стріляв зблизька, поранення зачепило шию та груди. У В'ячеслава Чайки поранення грудної клітки та живота, куля зачепила діафрагму. Він у важкому стані в лікарні.

"Порався по господарству. Дружини поряд не було. Пішов пошукати її в хаті, побачив, що лежить поранена. Нападник був поряд, я збив його з ніг. Він вистрелив у мене. Я бачив, що то стріляє мій старший син Ігор. Я знову зміг збити його з ніг. Тоді він накинув мені на голову куртку та почав бити пістолетом по обличчю", - розповів В'ячеслав Чайка.

1 квітня у Дубно Рівненської області застрелили адвоката Віту Шаблій, яка на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від партії "Свобода". Під час стрілянини також поранили її чоловіка В'ячеслава Чайку. Він у 2014 році очолював УМВС в Рівненській області, а також подавав свою кандидатуру на пост глави Нацполіції.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили подробиці убивства адвоката». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути