вівторок, 09 липня 2019 18:46

Поверталися з відпочинку: подробиці смертельної ДТП на трасі

Поверталися з відпочинку: подробиці смертельної ДТП на трасі
Під Харковом у аварії загинула 9-річна дівчинка, яка їхала в авто із родиною. Її сестра-двійняшка і мати у важкому стані. Фото - hk.npu.gov.ua

З'явилися подробиці про смертельну аварію, яка сталася у Нововодолазькому районі на Харківщині.

Подружжя із двома 9-річними доньками на власному авто Renault Megane поверталося із відпочинку. 31-річний чоловік не впорався із керуванням через слизьку дорогу, повідомляє "Город Х" із посиланням на власні джерела в поліції.

"У салоні знаходилася сім'я харків'ян, їхали з моря додому. Мама, тато і дві 9-річні дівчатка-двійнята. Одна дівчинка загинула відразу на місці. Друга дочка разом з 30-річною матір'ю зараз знаходяться в реанімації ", - сказано в повідомленні.

Від удару дитину, яка вижила, затиснуло металевими конструкціями кузова автомобіля. Рятувальникам довелося витягати її з допомогою пневматичних інструментів. Відразу після НП медики казали, що крім інших травм, дівчинці відірвало ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві відбійник навпіл розірвав легковик

"У дитини - закрита черепно-мозкова травма, відкритий перелом нижньої третини правої гомілки і травматична ампутація на рівні лівої гомілки. У жінки - черепно-мозкова травма, забої обличчя, відкритий перелом нижньої третини правого плеча, перелом ребер. У чоловіка фізичних ушкоджень не було ", - розповідав директор Центру екстреної медицини в Харківській області Віктор Забашта.

За словами правоохоронців, ногу дівчинці таки вдалося врятувати.

"Спочатку думали, що ампутація, але ногу відновили. І руку жінці теж вдалося відновити. Але стан обох дуже важкий, чи виживуть - невідомо ", - додав співрозмовни із поліції.

Аварія сталася на автодорозі сполученням "Харків-Красноград-Перещепіно" близько 15:00 год. 8 липня. Автомобіль Renault під керуванням 31-річного злетів із дороги і нанизався на відбійник. Загинула 9-річна донька водія. Його 30-річна дружина і ще одна 9-річна донька зазнали численних травм. Їх доправили до харківської лікарні

Зараз ви читаєте новину «Поверталися з відпочинку: подробиці смертельної ДТП на трасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути