четвер, 26 серпня 2021 09:34

Поверталися з концерту: троє друзів загинули дорогою додому

Поверталися з концерту: троє друзів загинули дорогою додому
На Львівщині в аварії загинули троє друзів, які поверталися додому з концерту. Фото: tsn.ua

На Львівщині рятують сімох людей, які потрапили в аварію в селі Попеля Дрогобицького району ввечері 24 серпня. Стан усіх важкий. Троє з них - у реанімації. У потерпілих множинні переломи, ушкодженні внутрішні органи.

Водій Volkswagen Passat, 19-річний житель Борислава, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Там зіткнувся з Volkswagen Golf, за кермом якого був 40-річний мешканець того ж міста, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"Внаслідок зіткнення водій Golf та двоє його пасажирів віком 16 та 20 років від отриманих травм померли на місці події. Тілесні ушкодження отримали ще троє пасажирів - двоє 19-річних та одна віком 17 років, жителі одного з сіл району – усі вони доставлені в лікарню. Також за медичною допомогою звернулись водій Passat та троє його пасажирок – жительки Борислава віком 18, 19 та 22 роки", - розповіли поліцейські.

Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Passat сів за кермо п'яний. Його затримали. Невдовзі суд обере запобіжний захід. Йому загрожує до 10 років в'язниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікроавтобус налетів на відбійник на трасі: фото смертельної ДТП

Компанія друзів поверталася з концерту в Бориславі додому в село. Взяли таксі. В авто на шаленій швидкості увігнався легковик.

"Вони всі разом були на концерті, замовили собі таксі та їхали додому, ще лишилося 4 кілометри", - розповідає мати потерпілого Стефанія Шифурка, передає ТСН.

Травми отримав і сам 19-річний водій, який вилетів на зустрічну, та його троє пасажирів.

"Спідометр в того дурня зупинився на 140. Наш Славік ніколи не перевищував швидкість, могла бути 60 кілометрів, він до всіх сварився: "Що тихіше їдеш, то далі будеш", - розповідає колега загиблого Ярослава Марина Каблаш.

Біля палати шофера перебуваэ конвой. Тим часом на місце трагедії рідні загиблих несуть квіти та лампадки.

У Василівському районі Запорізької області 31-річний водій Opel Astra вилетів на зустрічну смугу й протаранив Mercedes-190. Той перекинувся і загорівся. У салоні були водій і четверо пасажирів. З них троє дітей. Усі загинули.

Зараз ви читаєте новину «Поверталися з концерту: троє друзів загинули дорогою додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути