субота, 13 серпня 2011 15:37

Потяг, що зійшов з рейок у Польщі, втричі перевищив швидкість

Потяг, що зійшов з рейок у Польщі, втричі перевищив швидкість

Поїзд, який зійшов з рейок у п'ятницю в Польщі, перевищив дозволену швидкість, повідомляє телеканал TVN24 з посиланням на джерело в прокуратурі.

Аварія сталася в п'ятницю о 16:15 за місцевим часом. З рейок зійшли три вагони поїзда, що прямував з Варшави до Катовіце, ще один вагон перекинувся на бік.

За даними телеканалу, поїзд їхав зі швидкістю 118 кілометрів на годину. Раніше віце-міністр інфраструктури Польщі Анджей Массел повідомив, що в місці, де сталася аварія, вже місяць йде ремонт і рух регулюється семафорами. За даними телеканалу, обмеження швидкості на цій ділянці складає 40 кілометрів на годину.

За новими даними Лодзинського воєводства, в результаті аварії постраждав 81 чоловік. 26 з них перебувають у лікарнях, інші вже виписані. Раніше кризовий центр воєводства повідомляв про 84 постраждалих, з них 44, за даними центру, залишалися в лікарнях.

Раніше представник польських залізниць PKP Intercity Кшиштоф Ланцуцкій повідомив, що "стан шляхів був хорошим, можна було їхати зі швидкістю 120 кілометрів на годину".

Нагадаємо, за даними польського ТБ, загинули чотири людини.

Зараз ви читаєте новину «Потяг, що зійшов з рейок у Польщі, втричі перевищив швидкість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути