вівторок, 18 жовтня 2011 12:51

Посеред вулиці у Харкові 10 годин валявся труп чоловіка

Біля приватного будинку по пров. Артільному (поруч з вул. Якіра) в Харкові вранці 18 жовтня виявлено труп чоловіка. Загиблий, на вигляд 30-40 років, лежить на землі обличчям вниз. На голові й тілі видно сліди крові і тілесні ушкодження, зокрема, в районі серця на одязі видно велику криваву пляму. Огляд трупа проводить експерт-криміналіст. Прилегла територія огороджена, поруч знаходиться близько 20 співробітників міліції. Раніше, близько 8:45, на місці події працювали кінологи з собаками.

За попередніми даними правоохоронців, смерть настала близько 10 годин тому, але опитування свідків показало, що лежачого на землі чоловіка бачили трохи раніше. Подробиці події з'ясовуються, пише "Status quo".

У Центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області повідомили, що на місці події працює слідчо-оперативна група, встановлюється особа загиблого чоловіка. Протягом двох діб судово-медична експертиза дасть висновок про обставини його смерті.


Зараз ви читаєте новину «Посеред вулиці у Харкові 10 годин валявся труп чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути