понеділок, 30 березня 2020 21:12

Померли 36-річний чоловік та 59-річна жінка, в яких підозрювали COVID-19

Померли 36-річний чоловік та 59-річна жінка, в яких підозрювали COVID-19
На Рівненщині та Херсонщині померли жінка і чоловік із підозрою на COVID-19. Фото: tomat.rv.ua

У Сарненській ЦРЛ на Рівненщині померла 59-річна мешканка Тинного з підозрою на коронавірус.

Напередодні ввечері її госпіталізували разом із онуком. Дитина - в реанімації. Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

"Експрес-тести на коронавірус показали негативний результат, однак їх біологічні зразки перевірять лабораторно за допомогою ПЛР-тестів. Крім того, вночі до Сарненської районної лікарні поступили троє жителів з сіл Чудель, Немовичі та Кам'яне-Случанське. Один з них повернувся з Польщі з високою температурою", - додали в повідомленні.

А у Каховці Херсонської області помер 36-річний чоловік, у кoтoрого лікарі підозрювали інфікування новим коронавірусом COVID-19. Померлий два тижні тому повернувся з Пoльші і перебував на cамoізoляції. Про це повідомив мер Каховки Андрій Дяченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Івано-Франківську виявили коронавірус у 57 осіб

Як зазначається, чоловік мав всі симптоми коронавірусної інфекції, але лікувався вдома, не звертаючись за допомогою до медзакладу. Його смерть зафіксували 30 березня, причини якої має підтвердити експертиза.

"Чи був це коронавірус, дізнаємося, коли отримаємо результати аналізів. Мої щирі співчуття рідним і близьким покійного", - написав міський голова.

Також наголошується, що під'їзд і квартира, де проживав чоловік, продезінфікують працівники ДСНС. Мер Каховки закликав громадян за наявності симптомів коронавірусу COVID-19 одразу звертатися до сімейного лікаря.

Cтаном на 10:00 30 березня в Україні 480 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 11 летальних. 6 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 62 нових випадки.

Зараз ви читаєте новину «Померли 36-річний чоловік та 59-річна жінка, в яких підозрювали COVID-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути