середа, 11 вересня 2013 11:45

Померла співкамерниця Тимошенко. "Батьківщина" заявляє про отруєння

Померла співкамерниця Тимошенко. "Батьківщина" заявляє про отруєння
Фото: varianty.net

У середу в "Батьківщині" заявили, що від раку шлунку померла колишній керівник управління КМДА Світлана Макеєва, яка у 2011 році кілька місяців ділила з Юлією Тимошенко камеру в Лук'янівському СІЗО. Про це заявили в прес-службі партії.

В "Батьківщині" серйозно стурбовані інформацією про смерть Макеєвої.

"Хочемо нагадати, що і під час перебування Юлії Тимошенко в Лук'янівському ізоляторі, і після того в Харкові ми кілька разів били на сполох через появу у лідера опозиції симптомів невідомої хвороби", - йдеться в заяві.

Згідно із заявою, на її тілі "з'являлися множинні гематоми загрозливих розмірів, етіологія яких так і не була з'ясована".

"... Нам відомо, що під час спільного перебування в Лук' янівці Світлана Макеєва періодично харчувалася тим, що було приготовано в СІЗО і що теоретично могла би вживати і Юлія Тимошенко", - йдеться в заяві.

За інформацією партії, "причини виникнення хвороби, через яку не стало Світлани Макеєвої, досі не вивчені досконало".

"Тому ми не можемо виключати, що рак шлунку міг розвинутися в тому числі і через систематичні спроби отруєння", - заявили в партії.

"З огляду на це ми наполягаємо на негайному проведенні комплексної діагностики організму Тимошенко в умовах незалежної від української системи охорони здоров'я клініки, оскільки довіряти вітчизняному МОЗ взагалі, а особливо в умовах підозри на систематичне отруєння, немає сенсу", - додали в партії.

 

Зараз ви читаєте новину «Померла співкамерниця Тимошенко. "Батьківщина" заявляє про отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

147

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути