понеділок, 30 січня 2012 15:57

Померла десята жертва автокатастрофи під Рівним

Померла десята жертва автокатастрофи під Рівним

У суботу 28 січня ввечері перестало битися серце 15-річної рівнянки Зінаїди Бойчук, яка потрапила у масштабну автомобільну аварію на Водохрещу. Дівчина померла в реанімації центральної міської лікарні. Медики кілька днів боролися за її життя, однак ушкодження виявилися надто серйозними.

Дівчину привезли в лікарню в критичному стані. Лікарі діагностували у неї політравму. З моменту аварії вона так і не опритомніла.

"Постраждалу підключили до апарату штучної вентиляції легень, бо вона не могла дихати самостійно. Через крововиливи у голові постійно падав артеріальний тиск", - розповідає завідувач відділення Валентин Королюк. – "Ми зробили все, що могли. Однак шансів, що ситуація поліпшиться, було дуже мало".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик, який вижив у рівненській ДТП: "Усі лежали в крові й кричали"

Молода рівнянка стала десятою пасажиркою, яка загинула в автокатастрофі 19 січня.

Нагадаємо, дівчина разом з ріднею та знайомими поверталася у мікроавтобусі "Фольксваген ЛТ 46" з паломництва. Поблизу села Вересневе під Рівним бус раптом виїхав на зустрічну смугу і врізався у вантажівку "Рено Магнум". Із 17 пасажирів на місці одразу загинуло семеро, ще двоє жінок за годину померли в лікарні.

Слідчі кажуть, що причиною аварії стало перевищення швидкості водієм мікроавтобуса. Він єдиний у бусі не постраждав. Нині чоловік перебуває під арештом у слідчому ізоляторі, де проведе щонайменше два місяці.

У реанімації в Рівному залишається 9-річний пасажир Віталій Абрамчук з села Біла Криниця. Хлопчика також привезли у тяжкому стані, однак надія на його одужання є. Лікарі уже тричі прооперували його, видалили кісткові уламки з головного мозку.

Зараз ви читаєте новину «Померла десята жертва автокатастрофи під Рівним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути