середа, 19 червня 2019 23:59

Поліція, "швидка" та нелюдський плач: що відбувається біля будинку, де знайшли зниклу дівчинку

Поліція, "швидка" та нелюдський плач: що відбувається біля будинку, де знайшли зниклу дівчинку
Біля дому, де знайшли тіло 11-річної Дарини Лук'яненко, зібралися місцеві. Аби над підозрюваним та його родичами не вчинили самосуд - будинок оточила поліція. Фото - krapka.club

Тіло 11-річної Дарини Лук'яненко упізнали родичі. Процедура відбувалася біля будинку місцевого 22-річного Миколи Тарасова, де знайшли тіло.

Зараз будинок оточений поліцією. Коли тіло впізнавали, було чути нелюдський плач. Після цього в від'їхала швидка допомога, повідомляє "Крапка".

До будинку прийшло дуже багато місцевих мешканців. Вони налаштовані агресивно. Люди вважають, що батьки 22-річного підозрюваного могли знати про злочин, але приховували його. На місце приїхала поліцейська машина. Можливо, вона забере батьків підозрюваного. Але поки що вони вдома, за інформацією видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Душив, а потім роздягнув: нові подробиці страшної смерті 11-річної Дарини Лук'яненко

Люди почали обурюватись, до них вийшов слідчий і заспокоїв. Каже, що батьки, швидше за все, дійсно не знали, що зробив їхній син. І навіть відмовляються наймати йому адвоката.
За словами поліцейських, чоловік підсудний і розумів, що робив. Попередньо, йому загрожує довічне ув'язнення.

Дарину Лук'яненко знайшли ввечері 19 червня на території приватного будинку. Саме біля цього двору у неї вимкнувся телефон, у цьому ж районі губили слід собаки. Дівчинку шукали тиждень. Вона зникла дорогою до школи, де мала із колективом репетирувати танцювальний номер. Чи була зґвалтована та від чого померла – встановить експертиза.

Зараз ви читаєте новину «Поліція, "швидка" та нелюдський плач: що відбувається біля будинку, де знайшли зниклу дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути