Ексклюзиви
субота, 17 березня 2018 06:30

Поліція розкрила замовне вбивство багатодітної матері

Поліція розкрила замовне вбивство багатодітної матері
У Фастові поліція розкрила замовне вбивство. Фото: Інформатор

У Фастові правоохоронці розкрили замовне вбивство багатодітної матері, замовників і виконавців затримали і вручили підозри.

Прокурор Київської області Дмитро Чібісов заявив, що "підставою для вбивства 42-річної потерпілої стало те, що після смерті її чоловіка у неї залишився його бізнес. Бажаючи відібрати вказаний бізнес, замовниця знайшла виконавця, який за $12 тис. доларів США погодився вбити багатодітну матір ", інформує прес-служба прокуратури Київської області.

У поліції підкреслили, що 13 березня виконавець замовного вбивства підстеріг жінку, яка йшла в садок за 3-річним сином, і ножем завдав їй 24 поранення, після чого залишив місце події.

Правоохоронці затримали зловмисника, двох організаторів, а також їх пособника за ст.208 КПК України. Наразі в прокуратурі всім затриманим особам повідомили про підозри щодо ст.27, ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Прокуратура Київської області направила до суду клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваним у вигляді утримання під вартою. Зазначається, що розгляд клопотань відбудеться 17 березня в Фастівському райсуді.

Досудове розслідування триває. Підозрюваним загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві на Подолі жорстоко вбили чоловіка

В Ірпені Київської області жорстоко вбили сімейну пару пенсіонерів. Поліцейські виявили мертвими 81-річного чоловіка і його 79-річну дружину. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Поліція розкрила замовне вбивство багатодітної матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути