неділя, 28 серпня 2016 10:00

Поліція назвала час смерті журналіста Щетініна

Поліція назвала час смерті  журналіста Щетініна

Cтолична поліція підтвердила смерть російського журналіста Олександра Щетиніна. Такі дані опублікувала начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції у Києві Оксана Блищик на своїй сторінці у Facebook.

"Поліція з'ясовує обставини смерті журналіста", - написала Блищик.

Відповідне повідомлення надійшло до Подільського управління поліції близько півночі.

"Коли на місце подіі прибула слідчо-оперативна група, на балконі виявили чоловіка із вогнепальним пораненням голови. За попередніми висновками судмедексперта, смерть наступила у період із 20:00 до 21:30", - повідомила Оксана Блищик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідчі отримали доступ до банківської скриньки Шеремета

Пізніше з'ясувалося, що 54-річний уродженець Російськоі Федераціі кілька років жив у Києві. Був директором інтернет-видавництва.

Під час огляду місця події правоохоронці вилучили стріляну гільзу, травматичний пістолет, магазини до нього та передсмертну записку. Двері у квартиру були зачинені, обстановка у помешканні не порушена.

Блищик також повідомила, що відомості про подію були зареєстровані відповідним чином, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК Украіни з додатковою правовою кваліфікацією - "самогубство".

Нагадаємо, сьогодні вночі у Києві в квартирі на вулиці Костянтинівській знайшли застреленим російського журналіста Олександра Щетиніна, котрий був затятим противників політики президента РФ Володимира Путіна

Зараз ви читаєте новину «Поліція назвала час смерті журналіста Щетініна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути