Ексклюзиви
субота, 30 грудня 2017 19:49

Поліцейський застрелив неозброєного чоловіка

Поліцейський застрелив неозброєного чоловіка
У загиблого лишилось двоє дітей

Правоохоронець застрелив неозброєного 28-річного чоловіка у результаті пранка, влаштованого двома гравцями "Call of Duty".

Подія трапилась у штаті Канзас, США, повідомляє Тhe Verge.

"28-річний чоловік був застрелений поліцією після того, як був здійснений неправдивий виклик команди поліцейських у приватний будинок жертви. Місцеве видання повідомило, що були деякі повідомлення у соцмережах. Їх згодом видалили. Там гравці "Call of Duty" беруть на себе відповідальність за участь чи спостереження за запланованим жартом. Незалежний кібержурналіст Брайан Кребс повідомив, що один із гравців дав неправдиву адресу іншому, - цей у свою чергу викликав правоохоронців", - повідомляє Тhe Verge.

Гравець повідомив поліції, що за тією адресою чоловік начебто убив свого батька і тепер тримає матір, брата і сестру в заручниках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавець авто розстріляв колег і наклав на себе руки

Правоохоронці прибули на місце виклику і зайняли позицію. Двері відкрив 28-річний Ендрю Фінч. Він мимоволі глянув за свій пояс. Поліцейські подумали, що він хоче дістати зброю. Один із офіцерів відкрив вогонь по чоловіку.

Повідомляють, що у загиблого лишились двоє дітей.

У Канаді чоловік убив свою дружину та двох дочок. Його взяли під варту до наступного судового засідання. Адвокат підсудного пояснює, що його підзахисний перебував у дуже важкій життєвій ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський застрелив неозброєного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути