понеділок, 01 серпня 2016 13:51

Поліцейський організував цех із виготовлення контрафактної кави
6

У Харкові працівники податкової міліції виявили цех із незаконного виробництва кави Jacobs, до діяльності якого був причетний чинний працівник поліції. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ ДФС області.

"Установлено, що з початку року на території міста здійснюється незаконне виготовлення розчинної кави відомого виробника. Зазначений бізнес організував один з діючих співробітників патрульної служби Національної поліції у Харківській області спільно з кількома помічниками. Встановлено, що за час своєї протиправної діяльності незаконні виробники кави завдали державному бюджету збитків як мінімум на 700 тис. грн", - сказано в повідомленні.

"Підприємці" замовляли партії малазійської кави, фасували її безпосередньо в пакети і стіки під маркою кави Jacobs, а в подальшому реалізовували контрафактну продукцію через мережу інтернет та власну роздрібну торгову мережу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аферисти виманили у пенсіонерки майже 180 тис. грн

"Під час проведення слідчо-оперативних заходів співробітниками податкової міліції виявлена та вилучена комп'ютерна техніка, кошти, автомобілі та обладнання, яке використовувалось для фасування та транспортування контрафактної кави. Також вилучено розфасовану каву і сировину для виготовлення фальсифікату. Загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 1,2 млн грн", - розповів перший заступник ГУ ДФС у Харківській області Андрій Бежанов.

Крім цього, правоохоронці виявили та вилучили близько 15 г коноплі.

Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський організував цех із виготовлення контрафактної кави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути