Ексклюзиви
пʼятниця, 25 вересня 2020 13:54

Поліцейські затримали злочинців, які підірвали банкомат і викрали майже мільйон гривень

Поліцейські затримали злочинців, які підірвали банкомат і викрали майже мільйон гривень
Під час затримання злочинці чинили опір поліцейським і протаранили службовий автомобіль спецпризначенців КОРД. Фото: pravda.com.ua

У Дніпропетровській області затримали чотирьох чоловіків, які підірвали банкомат і забрали з нього майже мільйон гривень. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підірвали відділення Ощадбанку

"До поліції Дніпропетровської області від поліції Сумщини надійшла оперативна інформація, що група осіб готується до підриву банкомату в Новомосковському районі. Поліцейські управління карного розшуку ГУНП у Дніпропетровській області затримали чотирьох чоловіків одразу після скоєння злочину. Ними виявилися троє жителів м. Суми та житель Кам'янського району віком від 34 до 49 років", — йдеться в повідомленні.

Під час затримання злочинці чинили опір поліцейським і протаранили службовий автомобіль спецпризначенців КОРД. Поліцейські заблокували автомобіль зловмисників і затримали їх.

Під час огляду авто Opel Omega поліцейські вилучили викрадені касети з банкомата із сумою близько мільйона гривень, зброю та інші речові докази. Також вони встановили, що затримані приїхали в область на двох автомобілях. Після підриву банкомата чоловіки залишили автомобіль BMW у селищі поблизу місця злочину, а на другому намагалися втекти.

У поліції відкрили кримінальне провадження за крадіжку. Злочинців перевіряють на причетність до подібних злочинів.

У селі Шевченкове Черкаської області невідомі підірвали банкомат "Приватбанку". Сила вибуху була такою, що обвалилися стіни прибудови й упав дах. Злочинці змушені були тікати.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські затримали злочинців, які підірвали банкомат і викрали майже мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути