понеділок, 14 вересня 2020 11:57

Поліцейські викрили злочинців, які торгували людьми

Поліцейські викрили злочинців, які торгували людьми
Злочинці займалися торгівлею людьми Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві оперативники викрили злочинне угрупування з міжнародного каналу торгівлі людьми. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Організатор знайомився та спілкувався з молодими дівчатами, які опинились у скрутному матеріальному становищі та за особистих обставин шукають працевлаштування для отримання грошових коштів. Володіючи інформацією про те, що діяльність з надання сексуальних послуг особами жіночої статі на території однієї з країн має попит та значну грошову оплату, зловмисник "влаштовував" їх на роботу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У колишній жіночій колонії-поселенні утримували 30 "рабів"

41-річний уродженець Туреччини розробив злочинний план, за допомогою якого вербував дівчат для працевлаштування за кордоном. Він не повідомляв про справжнє місце роботи і умови - це була робота з надання сексуальних послуг за гроші. До участі у злочині він задіяв свою 37-річну дружину. Вона допомагала підшукувати потрібних дівчат.

Метою злочинців було створення умов боргової кабали для потерпілих та шляхом погроз життю і здоров'ю примусити надавати сексуальні послуги за гроші. Також подружжя налагодило зв'язок ще із трьома знайомими, які організовували сексуальну експлуатацію жінок за кордоном.

Досудове розслідування за торгівлю людьми вже завершено. Злочинцям загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

В Харківській області викрили педагога однієї зі шкіл-інтернатів, яка хотіла продати 13-річну вихованку на органи. За дитину просила $10 тис.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські викрили злочинців, які торгували людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути