Ексклюзиви
пʼятниця, 27 грудня 2019 08:00

Поховали 16-річних студенток, які загинули в одеській пожежі

Поховали 16-річних студенток,  які загинули в одеській пожежі
Поховали ще двох жертв пожежі в Одеському коледжі. Фото: zaxid.net

26 грудня поховали ще двох жертв пожежі в Одеському економічному коледжі. Це 16-річні студентки закладу Катерина Пьяночкіна та Юлія Маркіна. Експерти ідентифікували тіла усіх 16-ти загиблих.

Про це повідомляє ТСН.

З обома дівчатами прощалися в Одесі. Катерину поховали на міському цвинтарі, тіло Юлії Маркіної повезли для поховання в її рідне село. Церемонію провели через три тижні після трагедії. Тіла загиблих не одразу віддали рідним, адже чекали результатів генетичної експертизи, щоб точно ідентифікувати жертв трагедії.

Повідомляють, що Катерина Пьяночкіна була на заняттях на четвертому поверсі й подзвонила батькові про те, що почалася пожежа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в одеському коледжі: озвучили причину

Крім того, експерти ідентифікували останню, 16-ту жертву пожежі. Це директор Інституту біології південних морів Борис Александров. Його та співробітницю навчального закладу Галину Іванович ховатимуть сьогодні.

Напередодні в Одесі відспівали 16-річного Кирила Трофимчука. На церемонію прийшли сотні людей, які знали про трагедію родини. Коли сталося займання, Кирил був на 5-му поверсі в кабінеті інформатики. Він встиг лише попрощатися з матір'ю - зателефонував та сказав, що задихається. Два роки тому від онкохвороби помер старший брат Кирила, якому складали всім миром гроші на ліки. Йому також було 16 років.

Зараз ви читаєте новину «Поховали 16-річних студенток, які загинули в одеській пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути