Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2020 16:07

Погрожували закопати в лісі: поліцейські знущалися над жінкою, щоб закрити "глухар"

Погрожували закопати в лісі: поліцейські знущалися над жінкою, щоб закрити "глухар"
Двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції на Київщині підозрюють у зґвалтуванні 26-річної жінки. Фото: dbr.gov.ua

Оперуповноважений та начальник одного з секторів Кагарлицького відділення поліції Київщини, які познущалися над жінкою та чоловіком, хотіли закрити "глухар".

Увечері в п'ятницю двоє молодших офіцерів - співробітник превенції і дільничний - прийшли до місцевої мешканки 26-річної Н. і заявили, що їй необхідно пройти з ними до міськвідділу, в зв'язку з підозрою в скоєнні крадіжки, пише "Страна" із посиланням на джерела серед правоохоронців.

"Жінка з соціально незахищеної і неблагополучної сім'ї вже неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за дрібні крадіжки. Насправді до крадіжки вона не мала ніякого відношення, поліцейські просто намагалися закрити "глухар" для галочки і повісити крадіжку на неї", - розповіло джерело.

За словами поліцейського, жінку відвезли у відділок. Закривши кабінет на ключ, двоє поліцейських приступили до "допиту", в ході якого побили жінку і ґвалтували по черзі, причому кожен з них допомагав тримати руки жертви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надягали протигаз і стріляли: нові подробиці про знущання поліцейських над жінкою

Все це, за словами потерпілої, відбувалося кілька годин поспіль. Її мучителі час від часу "відпочивали" - пили горілку. Іноді намагалися залити їй горілку насильно в горло. У проміжках між зґвалтуваннями знову били жінку і погрожували їй смертю, мовляв, відвезуть в ліс і закопають.

Також поліцейські робили "слоника" чоловікові, якого привезли в якості свідка. Йому перекривали повітря через протигаз і били палицею по голові. Також погрожували його зґвалтувати.

"Після того, як потерпіла звернулася в лікарню з явними ознаками насильства - подряпинами й синцями на тілі та статевих органах - і розповіла все лікарям, медики подзвонили в поліцію і повідомили про злочин", - пояснив співрозмовник.

Підозрювані поліцейські 29 та 35 років перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Найближчим часом суд обере їм запобіжні заходи. Слідство наполягатиме на триманні під вартою без права на заставу. Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив поліцейських, відсторонив від виконання службових обов'язків керівництво відділу та прийняв рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу Кагарлицького ВП.

Зараз ви читаєте новину «Погрожували закопати в лісі: поліцейські знущалися над жінкою, щоб закрити "глухар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути