четвер, 07 березня 2013 10:28

Загинув відомий російський актор Андрій Панін

Загинув відомий російський актор Андрій Панін
Фото: www.etoday.ru

У Москві трагічно загинув артист кіно Андрій Панін. Тіло актора з травмою голови було виявлене в його квартирі на південному заході Москви, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на співробітника прес-служби ГУ МВС Росії по Москві.

Загиблого знайшли в будинку номер 18 по Балаклавському проспекту з черепно-мозковою травмою. На місце події прибула слідчо-оперативна група, пише Newsru.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий радянський актор Олександр Белявський наклав на себе руки

З Паніним протягом чотирьох днів не могли зв'язатися близькі, а в четвер знайомий артиста приїхав до нього додому і виявив знаменитого артиста мертвим, повідомило джерело.

Як повідомляє LifeNews, знаменитий артист помер у віці 50 років після нещасного випадку, що стався в його квартирі.

Попередній огляд тіла показав, що Панін при падінні отримав важку травму голови. Встановити, чи була вона нанесена після смерті або стала її причиною - належить встановити судмедекспертам.

Колишня дружина Андрія Паніна актриса МХТ ім. А.П. Чехова Наталя Рогожкіна дізналася про смерть колишнього чоловіка від журналістів.

"Я нічого не знаю про це", - слабким голосом сказала вона по телефону і перервала розмову.

Андрій Панін народився 28 травня 1962 року у Новосибірську. У 1991 році він закінчив Школу-студію МХАТ (майстерня Олександра Калягіна) і став актором театру імені А.П. Чехова.

У кіно Панін дебютував у фільмі "По прямій". Але першу популярність він здобув завдяки картинам "Мама, не горюй" режисера Максима Пежемського, "Мама" Дениса Євстигнєєва, телесеріалів "Каменська" і "Кордон. Тайговий роман".

У 2000 році Андрій Панін зіграв у фільмах "Весілля" Павла Лунгіна і "Жінок кривдити не рекомендується" Валерія Ахадова, а також у бойовику Олександра Атанесяна "24 години".

Всеросійську популярність Андрію Паніну принесла роль у серіалі "Бригада". Також актор знімався у таких фільмах як "Шик", "Вершник на ім'я смерть", "Водій для Віри", "Бій з тінню", "Піжмурки", "Сволота" і багатьох інших. У 1999 році Панін удостоєний звання заслуженого артиста Росії.

Зараз ви читаєте новину «Загинув відомий російський актор Андрій Панін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути