Ексклюзиви
середа, 21 березня 2012 09:35

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Подруга Оксани Макар вірить, що та могла спровокувати хлопців

Подруга Оксани Макар вірить, що та могла спровокувати хлопців

Жертва миколаївських ґвалтівників Оксана Макар часто брала гроші в борг у друзів і не повертала. Про це заявила одна з подруг дівчини, пише Сегодня.

"Багато тих, хто знає Оксану, вважають, що на ній також лежить провина в тому, що сталося, - каже подруга, не побажала назвати своє ім'я. - Вона могла спровокувати хлопців на приставання до неї. Але, звичайно, як би вона себе так не вела, такого жаху не заслужила. Ми за неї молимося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати ґвалтівника Погосяна: Я б хотіла померти. І щоб швидше

За її словами, Оксана любила використовувати чоловіків: "Вона жила за рахунок своїх коханців, запросто могла навіть у незнайомців попросити купити їй частування або подарунок. А друзів у неї не залишилося, тому що вона часто брала в борг гроші і не повертала. Оксана ніде не працювала і з підліткового віку була практично надана сама собі".

Нагадаємо, бармен Наталя з кафе "Рибка", де Оксана познайомилася зі своїми кривдниками, в інтерв'ю "Першому каналу" розповіла, що дівчина сама підсіла до них за столик: "Вона була вже трохи п'яна. У хлопців стала просити, щоб вони купили їй сік і бутерброди. Один з них сказав: "Ти ще не відпрацювала, щоб я за тебе платив".

Інший же знайомий Оксани, Віталій, заступився за неї і розповів, що дівчині доводилося важко: "Мати дев'ять років працювала в Москві. Вона з дитинства заробляла собі на життя".

Зараз ви читаєте новину «Подруга Оксани Макар вірить, що та могла спровокувати хлопців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

572

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути