понеділок, 25 червня 2018 12:17

Подробиці та версії вибуху авто в Одесі

Подробиці та версії вибуху авто в Одесі
В Одесі вибухнула машина, яка за інформацією очевидців протягом трьох днів була припаркована на вулиці. Фото - odessa-mama

Машина, яка вибухнула вночі на перетині вулиці Троїцької і Олександрівського проспекту в Одесі, була припаркована там протягом трьох днів.

Власник охоронного агенства "Самсон" Андрій Бабенко в цей момент заходив до під'їзду. Від серйозних травм його врятували саме двері, покриті металом, пише "Думская", посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

Також відомо, що вибухівка була начинена осколками і кульками, а вибух був спрямованим. Тому що в машині, під яку було закладено вибухівку, залишилися цілі вікна і практично не постраждали запчастини під капотом.

Правоохоронці припускають, що вибухівка наводилася в дію дистанційно і "оператор" бачив, коли Бабенко зайшов до під'зду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Був у розшуку" - цікаві дані про потерпілого від вибуху авто в Одесі

Охоронне агентство "Самсон" було на слуху через конфлікт бізнесмена Романа Купера з представниками патріотичних організацій, зокрема, з "Радою громадської безпеки" Марка Гордієнка. "Самсоновці" охороняли бізнесмена і вступали в сутички з активістами. Навіть намагалися штурмувати офіс патріотів, але незабаром розірвали договір з Романом Купером.

"Можу підкинути пару версій. Покровителі "Самсона", вирішили його злити, одночасно звинувативши когось, хто їм не подобається. А взагалі у поліції буде багато версій, цього хлопчину хотіло грохнути занадто багато людей. Тут одноклітинні почали волати, що це РГБ і я особисто заклали бімбу. Хе-хе, нам це лестить, - написав Гордієнко в Facebook.

Прaвooхoрoнці встaнoвлюють мoжливих свідків і oчевидців пoдії тa вживaють зaхoдів щoдo встaнoвлення тa зaтримaння oсіб, причетних дo скoєння вкaзaнoгo злoчину.

Увечері 24 червня Андрій Бабенко приїхав додому з сім'єю і охороною на чорному "Мерседесі". Машину залишили через дорогу. Коли директор "Самсона" заходив додому з дружиною, дітьми в супроводі охорони, спрацював вибуховий пристрій. Дружина і діти не постраждали. Бабенко отримав поранення ніг.

Зараз ви читаєте новину «Подробиці та версії вибуху авто в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути