понеділок, 25 червня 2018 07:56

"Був у розшуку" - цікаві дані про потерпілого від вибуху авто в Одесі

"Був у розшуку"  - цікаві дані  про потерпілого від вибуху авто в Одесі
Постраждалий від вибуху автомобіля в Одесі 25-річний Андрій Бабенко виявився колишнім міліціонером, який у 2017 році був звинувачений в насильстві по відношенню до співробітників правоохоронних органів. Фото - apostrophe.ua

Постраждалий від вибуху автомобіля в Одесі 25-річний Андрій Бабенко виявився колишнім міліціонером, який у 2017 році був звинувачений в насильстві по відношенню до співробітників правоохоронних органів.

Зараз Бабенко директор охоронної фірми "Самсон". Брав участь у зіткненнях з поліцією на Митній площі Одеси, де активісти блокували рух транспорту, виступаючи з гаслами "Ні проституції" і "Одеса - не бордель", пише "Апостроф".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нічному клубі прогримів вибух: є загиблі

Повідомлялося, що ту акцію проти проституції провела організація "Щит", що складається з колишніх співробітників міліції і "Беркута". Вони не тільки заблокували площу, але і напали на дівчат, які перебували в одному з кафе на Ланжеронівському узвозі.

Ввечері 24 червня Андрій Бабенко приїхав додому з сім'єю і охороною на чорному "Мерседесі". Машину залишили через дорогу. Коли директор "Самсона" заходив додому з дружиною, дітьми в супроводі охорони, спрацював вибуховий пристрій. Дружина і діти не постраждали. Бабенко отримав поранення ніг. Вибухівку заклали під днище припаркованого автомобіля з ірландськими номерами. Це сталося в центрі Одеси на перетині Троїцької вулиці і Олександрівського проспекту.

Зараз ви читаєте новину «"Був у розшуку" - цікаві дані про потерпілого від вибуху авто в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути