Ексклюзиви
середа, 07 березня 2018 11:22

Підозрюваного в обезголовленні одеситки взяли під варту

Підозрюваного в обезголовленні одеситки взяли під варту
В Одесі взяли під варту 25-річного підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки — їй перерізали горло та відтяли голову. Фото - прокуратура Одеської області

У середу, 7 березня, за клопотанням Одеської місцевої прокуратури № 2 взяли під варту 25-річного підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки — їй перерізали горло та відтяли голову. Про це повідомили у обласній прокуратурі.

"З квартири потерпілої зникли ювелірні прикраси та гроші. Після затримання громадянин напав на поліцейського з ножем та наніс йому декілька порізів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обезголовлене тіло знайшли у столиці

За скоєне підозрюваному загрожує 15 років в'язниці або довічне позбавлення волі.

У власній квартирі на вул. Середній, 41, в Одесі 27 лютого близько одинадцятої вечора знайшли обезголовлене тіло 29-річної Анни ­Єргієвої. Добу не виходила на зв'язок, рідні стали її шукати. Жінка лежала в залитій кров'ю кімнаті. Місце, де була голова, було прикрите рушником. Поряд — ключі від квартири та тривожна кнопка сигналізації. Анна не встигла її натиснути. За підозрою у вбивстві затримали 25-річного чоловіка. З Анною навчався в одній школі. Працює кухарем-сушистом в одному з місцевих закладів.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваного в обезголовленні одеситки взяли під варту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути