пʼятниця, 07 квітня 2017 13:03

Побиття школярки: кривдниці восьмикласниці записали відеозвернення

Побиття школярки: кривдниці восьмикласниці записали відеозвернення
Поліну Малоштан побили підлітки. Бійку знімали на відео. Фото - Facebook Миколи Кулеби

Одна з учасниць жорстокої розправи над двома школярками навчається у Чернігівському національному педагогічному університеті. Євгенії Тимченко 19 років. В університеті вже розглядають питання про її відрахування.

"Вона навчається на спеціальності "Дошкільна освіта" - тобто на вихователя, педагога для маленьких дітей. Вчиться посередньо. Одногрупники кажуть, що вона весь час прагнула керувати, стати лідером, когось собі підпорядкувати. Спочатку її обрали старостою групи, але буквально через кілька тижнів старосту переобрали", - сказав проректор Чернігівського національного педагогічного університету з виховної роботи Анатолій Тимошенко, передають "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли ще одне відео бійок між чернігівськими школярками

До вступу у ВНЗ Євгенія Тимченка навчалася в Чернігівській школі №32. Там навчається й інша учасниця побиття Настя Ярина. Її батько - колишній міліціонер. У школі стверджують, що за агресивними підлітками повинні були стежити їхні батьки.

Третя учасниця бійки, Маша Миронова, навчається в школі №29. Після події вона не з'являється на уроках. У школі кажуть, що, ймовірніше, батьки забрали її з міста.

Підлітки видалили сторінки із соцмереж, але оприлюднили відеозвернення до громадськості.

У першому відеоролику вони кажуть, що розуміють неправильність вчинку. Проте цькувати їх та погрожувати не потрібно. У другому кажуть, що можуть й інших побити через погрози.

У Чернігові серед натовпу підлітків сталася бійка дівчат, яку хлопці знімали на мобільні телефони. Одній із жертв, Поліні Малоштан, виповнилося 14 років. Вона у лікарні зі струсом мозку. Мати дівчини отримує погрози із вимогою забрати заяву із поліції. Школярі стверджують, що подібне в їхньому мікрорайоні відбувається регулярно.

Зараз ви читаєте новину «Побиття школярки: кривдниці восьмикласниці записали відеозвернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути