понеділок, 22 лютого 2021 12:53

Побачення з дітьми закінчилося різаниною

Побачення з дітьми закінчилося різаниною
На Рівненщині 36-річний чоловік порізав 28-річного колишнього чоловіка співмешканки. Той серед ночі п'яний прийшов побачитися з дітьми. З собою прихопив друзів. Фото: rv.npu.gov.ua

У селі Рокитне Костопільського району на Рівненщині 28-річний чоловік отримав ніж у живіт від 36-річного співмешканця колишньої дружини.

Потерпілий прийшов серед ночі в будинок колишньої, щоб побачитися з дітьми. Був п'яний. З собою прихопив двох друзів, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Близько 2-ї ночі в гості до колишньої дружини вирішив навідатися разом із кумом і ще одним знайомим 28-річний житель села Золотолин. Як пояснив згодом поліцейським, захотів побачитися з дітьми. Спочатку в коридор будинку вийшла 26-річна господиня, а через деякий час — її 36-річний співмешканець. Оскільки гості були в стані алкогольного сп'яніння, між присутніми зав'язалася сварка. Згодом під час конфлікту господар вдарив ножем 28-річного чоловіка", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік помстився за кохану, в якої колишній відібрав дітей і майно

Медики "швидкої" доставили потерпілого до лікарні із діагнозом: проникаюче ножове поранення черевної порожнини, внутрішня кровотеча. Після операції загрози життю 28-річного чоловіка немає.

36-річний чоловік був тверезий, раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв. Його затримали. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне чоловіка можуть ув'язнити на 8 років.

У Покровську на Донеччині 33-річному чоловікові всадили в живіт ножа. Підозрюваного затримали. Це новий чоловік колишньої співмешканки потерпілого. За ніж узявся через ревнощі.

Зараз ви читаєте новину «Побачення з дітьми закінчилося різаниною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути