пʼятниця, 26 липня 2019 09:43

Пляшкою по голові. Побиття поліцейського натовпом у Києві потрапило на відео

Пляшкою по голові. Побиття поліцейського натовпом у Києві потрапило на відео
Чоловіки напали на поліцейського. Фото: скріншот

У Києві агресивні молодики побили поліцейського. Той був на службі, коли побачив на дорозі розбірки двох чоловіків. Зробив їм зауваження, ті повернули свій гнів на нього.

Хулігани накинулися на правоохоронця й вдарили пляшкою по голову, повідомляє начальник Національної поліції Києва Андрій Крищенко на сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата-підлітки побилися з медиками й поліцейськими

"Він представився, зробив зауваження - і на нього накинулися з кулаками. У відповідь застосував травматичну зброю: зробив кілька попереджувальних пострілів, від яких ніхто не постраждав, і знепритомнів від удару пляшкою по голові", - написав Крищенко.

Команда патрульних і оперативники "гарячим слідом" затримали шістьох підозрюваних у нападі на поліцейського. Крищенко нагадав, що за напад на поліцейського закон карає до 15 років ув'язнення або довічне.

У Києві невідомий чоловік вистрілив у патрульного поліцейського. Правоохоронця із пораненнями в ногу доставили до лікарні.

Чоловік у темному одязі перебігав дорогу у невстановленому місці просто перед їхнім автомобілем. Він дивно поводився і періодично присідав. Двоє поліцейських кинулися за чоловіком, а той відкрив вогонь.

Зараз ви читаєте новину «Пляшкою по голові. Побиття поліцейського натовпом у Києві потрапило на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути