понеділок, 20 січня 2014 10:16

Після бійні на Грушевскього в лікарні потрапили 42 людини, 4 з них - у важкому стані

Після бійні на Грушевскього в лікарні потрапили 42 людини, 4 з них - у важкому стані
Фото: ipress.ua

У Києві в результаті зіткнень по вул. Грушевського між правоохоронцями та мітингувальниками в ніч з 19 на 20 січня, станом на 09:00, госпіталізовано 42 людини, 4 з них - у важкому стані з травмами очей і кінцівок.

Про це повідомила прес-секретар департаменту охорони здоров'я Київської міської адміністрації (КМДА) Наталія Вишневська.

За її словами, всього за медичною допомогою звернулося 103 активіста з черепно-мозковими травмами, рваними ранами та забоями.

Нагадаємо, увечері 19 січня в Києві на вулиці Грушевського біля стадіону "Динамо" сталися сутички мітингувальників і міліції. Мітингувальники закидали правоохоронців камінням, фаєрами, "коктейлями Молотова". При цьому було спалено 6 автобусів і вантажівок правоохоронців. Міліція використовувала проти мітингувальників шумові гранати і гумові кулі. За даними міліції, під час сутичок постраждали понад 70 правоохоронців, в тому числі 49 - госпіталізовані.

Зараз ви читаєте новину «Після бійні на Грушевскього в лікарні потрапили 42 людини, 4 з них - у важкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути