Ексклюзиви
понеділок, 30 липня 2018 11:17

Пішов із дівчиною в клуб: на чорноморському курорті помер турист

29-річного В'ячеслава Голенка знайшли мертвим на пляжі селища Лазурне Скадовського району Херсонської області. Востаннє його бачили в місцевому нічному клубі "Апельсин".

Про трагедію повідомили очевидці на сторінці "Типовий Херсон" у Facebook.

"Побите було все тіло і, швидше за все, проломлений череп (розтин ще не проводили). Місцева поліція хоче зам'яти справу. Хлопець приїхав із Києва з дівчиною на південь України відпочити, а у нього відібрали життя!" - йдеться в повідомленні родичів В'ячеслава.

 

Подробиці події в коментарі до посту розповіла дівчина загиблого Оксана Матвієнко. За її словами, чоловік зник, коли вона була в туалеті.

"Ми зі Славою пішли відпочивати в клуб "Апельсин". Він був дуже доброзичливий, товариський, познайомився з хлопцями, пригощав їх випивкою, спілкувався з МС клубу, діджеєм. Потім познайомився ще з одними хлопцями, з ними випив, вони спілкувалися, обнімалися по-братськи. Поруч були їхні дружини. Я вийшла на 5 хвилин у туалет, приходжу - нікого немає. Я порозпитувала в людей, чи не бачили вони такого чорнявого хлопця, всі відповіли "ні", - написала Оксана.

Вона додала, що зателефонувати не могла, бо телефон чоловік із собою не брав. У нього були єдині ключі від житла, тому жінка пішла туди.

"Чекаю, чекаю - його немає. Вранці я сильно розхвилювалася й подзвонила до поліції, коротко пояснила ситуацію, мені сказали, що зараз до вас приїдуть. Коли приїхали, то сказали таке... Поліція каже, немає значних слідів пошкодження на тілі. Але що сказати про цю гематому на голові? Від удару, швидше за все, краєм кийка. У поліції версія, що він впав, вдарився або інсульт. Повна маячня! Ми будемо шукати винних. Адже люди на пляжі розповідають зовсім іншу версію, не ту, що поліція. Ще й всі цінні речі зняли".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискавкою вбило двох чоловіків

 

Офіційного коментаря станом на ранок 30 липня від правоохоронних органів немає.

У Кривому Розі на Дніпропетровщині знайшли мертвим 69-річного чоловіка.

Співробітники поліції поспілкувалися зі співмешканкою загиблого городянина. Жінка повідомила про те, що чоловіка вбив її коханець.

Зараз ви читаєте новину «Пішов із дівчиною в клуб: на чорноморському курорті помер турист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути