понеділок, 28 серпня 2017 18:28

Піп Московського патріархату вибив зуба настоятелю храму Київського

Піп Московського патріархату вибив зуба настоятелю храму Київського
Настоятелю Свято-Миколаївської церкви УПЦ КП села Миколаївка Млинівського району на Рівненщині Олександру Тимощуку вибив зуба священик храму Московського патріархату. Фото — Facebook Василя Рудницького

28 серпня у у селі Повча Дубенського району на Рівненщині побилися священики церков московського та київського патріархату.

Постраждав настоятель Свято-Миколаївської церкви УПЦ КП села Миколаївка Млинівського району Олександр Тимощук. Йому вибили зуби. Підозрюваний - ієрей Віталій Буга, настоятель Свято-Троїцької церкви УПЦ МП села Повча Дубенського району. Про це у Facebook повідомив прес-секретар Рівненської єпархії УПЦ КП Василь Рудницький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брат глави УПЦ МП п'ять разів за півроку побував у суді через п'яне водіння

"Русский мир" в ділі: Сьогодні, в день великого свята Успіння Пресвятої Богородиці, священик Московського патріархату в селі Повча Дубенського району побив священика нашої єпархії протоієрея Олександра Тимощука. Отець Олександр приїхав до Повчі забрати свою дружину з школи, де вона працює. Місцевий священик Московського патріархату проявив свою "братерську любов", після якої отець Олександр залишився без зуба", - повідомив Рудницький.

"Пан Буга не вперше проявив себе як "істиний" священослужитель. Чого тільки варті його вибрики під Птицьким храмом? А чи варто нагадувати його напади на священика УПЦ КП в Повчі? Бидло - воно й в церкві бидло. Хоча чому тут дивувати: який пастор така й паства, позаяк пан Буга очевидно наслідує поведінку благочинного, которий може дозволити собі навіть називати літніх жінок, пробачте, проститутками під стінами храму, забувши не тільки про свій сан та хрест на шиї, а й будь які закони етики, субординації та банально людськості!", - написала у коментарях Аліна Дубовська.

У центрі Луцька послушник однієї з православних громад побив фотокореспондента 69-річного Володимира Лук'янчука. Конфлікт виник, бо Володимир Лук'янчук зробив незнайомцю та його дамі зауваження. У відповідь посипалися удари. Майбутній священослужитель був напідпитку, як і його жертва.

Зараз ви читаєте новину «Піп Московського патріархату вибив зуба настоятелю храму Київського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути