субота, 11 липня 2020 15:40

Підрив та пограбування авто Укрпошти: один із підозрюваних – працівник компанії

Підрив та пограбування авто Укрпошти: один із підозрюваних – працівник компанії
Поліцейські затримали 4-х підозрюваних у підриві та пограбуванні автомобіля Укрпошти на Полтавщині. Суд обирає їм запобіжні заходи. Фото: poltava.to

В Октябрському суді Полтави сьогодні, 11 липня, обирають запобіжні заходи 4-м підозрюваним у підриві та пограбуванні на 2,7 млн грн автомобіля Укрпошти біля села Тишки Лубенського району.

Один із затриманих є працівником Укрпошти . Решта - безробітні. Про це повідомляє видання "Полтавщина" із посиланням на власні джерела.

Напередодні стало відомо, що трьох із підозрюваних затримали в Києві. Одного - в Лубенському районі. Всі четверо звідти родом, їм від 29 до 52 років.

Поліція розслідує цю справу за трьома статтями – "Замах на вбивство з корисливих мотивів", "Розбій" та "Привласнення вогнепальної зброї". Чоловіків можуть ув'язнити довічно, повідомляє UA:Полтава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухівку в машину Укрпошти заклали заздалегідь - версія поліції

Правоохоронці підозрюють, що автомобіль з грошима підірвали дистанційно. Зловмисники вмонтували радіокерований саморобний вибуховий пристрій, який активували в потрібний момент.

59-річний водій поштової "ГАЗелі" перебуває у лікарні в Лубнах. Він - у важкому стані, йому довелося видалити травмоване око, має контузію головного мозку, численні осколкові поранення обличчя, шиї та правого плеча, розірвану барабанну перетинку. Після операції чоловіка підключили до апарата штучної вентиляції легенів, повідомив завідувач відділенням анестезії та інтенсивної терапії лікарні Лубен Олександр Ткаченко, передають fakty.ua.

49-річна жінка-охоронець, яка також їхала в поштовому авто, отримала осколкові поранення, контузію, закриту черепно-мозкову травму. Її стан не викликає побоювань.

Автомобіль Укпошти, який доставляв кореспонденцію за маршрутом Лубни – Лохвиц, підірвали вранці 7 липня. Внаслідок вибуху двоє працівників Укрпошти отримали тілесні ушкодження. Нападники забрали табельний пістолет, телефони, сумку з грошима та зникли з місця злочину.

Зараз ви читаєте новину «Підрив та пограбування авто Укрпошти: один із підозрюваних – працівник компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути