понеділок, 07 вересня 2020 14:14

Підприємець випадково підстрелив злодія

Підприємець випадково підстрелив злодія
Чоловік стріляв з карабіна у підлогу

5 вересня у місті Новоселиця Чернівецької області двоє чоловіків пробралися в приміщення приватного підприємства і намагалися викрасти майно. Після того як власник помітив їх — зробив декілька пострілів з карабіна у підлогу. Куля потрапила в плече одному з крадіїв. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згадав колишні образи: чоловік застрелив із рушниці роботодавця

"Потерпілий разом із товаришем проникли до приміщення одного із приватних підприємств Новоселицького району та намагалися викрасти металобрухт. Власник підприємства помітив зловмисників і намагався їх затримати. Чоловік здійснив декілька пострілів із зареєстрованого на нього мисливського карабіна в бетонну підлогу. Одна куля рикошетом поранила плече одного із зловмисників", — йдеться в повідомленні.

У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони для затримання злочинця. Також відкрили кримінальну справу за крадіжку.

4 вересня в одному з дворів Івано-Франківська поліцейські затримали 27-річного чоловіка. Він уночі стріляв із пістолета на балконі.

Зараз ви читаєте новину «Підприємець випадково підстрелив злодія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути