вівторок, 02 лютого 2021 18:34

Підпалювач "Епіцентру" розповів, чому пішов на злочин

Підпалювач "Епіцентру" розповів, чому пішов на злочин
Підпалювачу "Епіцентру" у Первомайську на Миколаївщині загрожує довічне позбавлення волі. Фото: facebook.com/people/Сергей-Шайхет

Підозрюваний у підпалі "Епіцентру" в Первомайську Миколаївської області мав особисті неприязні стосунки з директором торгового центру.

На час злочину був п'яний. З рота чути було алкоголь, мав незв'язну мову. Про це розповів мер міста Олег Демченко, передає сайт "Новости-N".

У поліції затриманий повідомив, що спеціально приїхав до Первомайська, щоб підпалити "Епіцентр". Звідки саме - не повідомив. 90% контактів в його мобільному телефоні із Запорізької області, можна припустити, що приїхав він саме звідти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З розбитою головою і в кайданках: як затримували підпалювача "Епіцентру"

"Він у нетверезому стані і його потрібно спочатку привести до тями, щоб відпрацьовувати всі питання і предметно про що-небудь говорити. Він каже, що приїхав цілеспрямовано, щоб спалити "Епіцентр", у нього неприязні стосунки, як він каже, з директором. Поліція відпрацьовує версію, пізніше можна сказати більш точні дані", - розповів Демченко.

Пожежа в "Епіцентрі" в Первомайську сталася вдень 2 лютого. Палієм виявився 37-річний чоловік, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Підпалювач "Епіцентру" розповів, чому пішов на злочин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути