понеділок, 04 лютого 2019 14:19

Підпалили кав'ярню з відвідувачами: показали відео

Підпалили кав'ярню з відвідувачами: показали відео
У Дніпрі невідомі підпалили кафе з відвідувачами. Фото: Униан

Учора ввечері троє невідомих на очах у відвідувачів та персоналу підпалили заклад у середмісті Дніпра. Порушники кинули в кав'ярню коктейль Молотова.

На той час у закладі було багато відвідувачів. 40-річну власницю та 33-річну гостю закладу шпиталізували з опіками, повідомляє прес-служба поліції.

Напад зафіксували камери відеоспостереження. Можна розгледіти, як двоє невідомих відчиняють двері кав'ярні та кидають усередину пляшку із запальною сумішшю. Полум'я миттєво охопило дерев'яні меблі - аби врятуватися, переляканим людям довелося бігти крізь вогонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Рівному горів ресторан

Рятувальники загасили пожежу менш, ніж за півгодини. Зараз поліція з'ясовує всі обставини та шукає зловмисників. Зокрема, не відкидають й бізнес-конфлікт.

10 листопада близько 01:00 поруч ыз ТРЦ SkyMall у Києві загорівся супермаркет "Ашан". Попередня причина задимлення - замикання проводки у складському приміщенні магазину. На місце пожежі прибули 4 екіпажі пожежних, бригада "швидкої" і патрульна поліція.

Зараз ви читаєте новину «Підпалили кав'ярню з відвідувачами: показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути