вівторок, 03 жовтня 2017 10:34

Підозрюваний у вбивстві школярки проситься додому

Підозрюваний у вбивстві школярки проситься додому
Підозрюваний у вбивстві Ірини Мукоїди залишатиметься під вартою. Фото - press-centr.com

2 жовтня міськрайонний суд Тернополя розглядав клопотання про продовження терміну тримання під вартою Василю Гнатюку, якого підозрюють у вбивстві 17-річної Ірини Мукоїди.

Судове засідання тривало понад п'ять годин. Адвокати хлопця домагалися для нього домашнього арешту, Василь просив суддю змінити міру запобіжного заходу та відпустити додому під постійний контроль. Про це повідомляє "В курсі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили фото з місця вбивства 17-річної дівчини

У суді Василь Гнатюк вкотре розповідав шокуючі подробиці його затримання - нібито з нього вибили зізнання у вбивстві. Мати хлопця Наталія Жук – наголошувала на затриманні неповнолітнього сина без присутності батьків.

"Його забрали з дому вдень, а лише ввечері привезли його батька, який з нами не проживає. Він залежний від алкоголю, перебуває на обліку, натомість поліцейські наливали йому горілку і підсовували підписувати якісь папірці. Він досі не знає, що він підписував", - розповіла Наталія.

Судді цих свідчень до уваги не взяли. Бо результати експертиз, які проводили у Львові, досі не готові. А перебуваючи поза межами СІЗО Василь "може чинити тиск на свідків, переховуватись від слідства та впливати на речові докази". 16-річний Василь Гнатюк перебуватиме під вартою до 30 листопада.

26 червня близько 07:00 в селищі Вишнівець Збаразького району на Тернопільщині виявили тіло 17-річної дівчини з ножовим пораненням у серце. Лежала на узбіччі дороги за кількасот метрів від дому. Поряд був її мобільний телефон та ймовірне знаряддя вбивства - ніж. Вбита цього року закінчила школу. Напередодні разом із друзями була на святкуванні Дня молоді. О пів на другу ночі вона спілкувалася з тіткою, яка виховувала Ірину і була їй за маму.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві школярки проситься додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути