пʼятниця, 09 грудня 2016 18:30

Підбірка аварій, які сталися на слизькій дорозі

Синоптики прогнозували дощ, який призвів до обледеніння доріг та тротуарів на дорогах. Рятувальники закликають українців бути обережними, - водіїв авто не порушувати швидкісного режиму та бути уважним на поворотах, пішоходів бути уважними на "зебрах", надавати перевагу підземним переходам.

Gazeta.ua нагадує про найбільші аварії останніх днів, які сталися через ожеледицю.

1. У м. Сарни Рівненської області мікроавтобус збив 58-річного пішохода. Чоловік ішов по узбіччю дороги, частково вийшов на проїжджу частину. Потерпілий перебуває у комі. До тями досі не прийшов. Водій мікроавтобуса пояснював, що не зміг уникнути наїзду. Був тверезий. Триває досудове слідство.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 44 автомобіля витягли із снігових заметів

2. У селі Лукашівка Літинського району на Вінничині водій "Жигулів" не впорався із керуванням на слизькій дорозі. Авто винесло на зустрічну смугу, де їхав автомобіль ГАЗ. Легковик розбився об фургон. 62-річна пасажирка загинула відразу, 70-річний чоловік помер у лікарні. Водій "газелі" та пасажир не постраждали. Встановили, що водій легковика керував машиною, колеса якого були на літній гумі.

3. У м. Біла Церква Київської області фура протаранила евакуатор, на який саме завантажували легковик. Водій не впорався із керуванням на слизькій дорозі. Ніхто не постраждав. У вантажівки та евакуатора сильно розтрощені кузови. Легковик має незначні пошкодження багажника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На слизьких дорогах масові ДТП і транспортний колапс

4. У Києві на Харківському шоссе водій не впорався із керуванням на слизькій дорозі. Машину винесло на узбіччя. Кабіна протаранила металеву огорожу на бетонній основі. Вантажівка повисла над парковкою. Пошкоджений також легковик, який опинився під вантажівкою. Ніхто із людей не постраждав.

 

5. У Донецькій області поліцейське авто Renault Duster вилетіло в кювет. Машину занесло на слизькій дорозі. Авто ударилось об дерева, які ростуть на узбіччі дороги. У машини пом`яті дверцята. Постраждали водій та пасажири, які сиділи з того боку, куди прийшовся удар.

Зараз ви читаєте новину «Підбірка аварій, які сталися на слизькій дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути