Ексклюзиви
четвер, 07 жовтня 2010 18:39

Під Києвом спіймали чергового збоченця

Під Києвом спіймали чергового збоченця

В селищі Вигурівщина Київської області міліціонери зловили 30-ти літнього чоловіка. Він змусив 8-річну дівчинку дивитися на його статеві органи. Правоохоронці сподівалися, що це "троєщинський ман'як", який 31 серпня згвалтував 11-ти річну Карину по вулиці Радунській 11-а, а за тиждень напав на 14-ти річну Катерину. Однак потерпілі його не впізнали.

- Це виявився не маніяк, а ексгібіціоніст. Такі не гвалтують, тільки демонструють своє "хазяйство" дітям, - говорить заступник начальника ЦОС УМВС у Києві Володимир Дмитренко. - Він з Києва. Підійшов на вулиці до дівчинки і запропонував їй допомогти донести речі. По дорозі запросив на кладовище. Дівчинка погодилася. Там він зняв свої штани. Дівчинка злякалася і почала верещати.

Вигурівське кладовище знаходиться у центрі села. Односельці почули дитячий крик і вибігли на допомогу. Чоловіка зловили, побили, викликали міліцію. Збоченця перевірили. Однак до попередніх гвалтувань на Троєщині він не причетний. Тому пошуки маніяка тривають.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом спіймали чергового збоченця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути