середа, 18 грудня 2013 12:29

Під час вчорашньої перестрілки у Києві з елітної автівки вкрали 100 тис. грн.

Під час вчорашньої перестрілки у Києві з елітної автівки вкрали 100 тис. грн.

Під час стрілянини вчора, у центрі Києва по вулиці Фрунзе, грабіжники викрали 100 тисяч гривень, повідомили у міліції.

Як зазначили правоохоронці, напад на автівку "Мітсубіші Паджеро", у якій перевозили кошти, був скоєний тоді, коли вона виїжджала з території Київського дослідно-експериментального механічного заводу, що на вулиці Фрунзе.

Під час руху "Мітсубіші Паджеро" перекрив дорогу "Мерседес МЛ" чорного кольору, з якого вийшли чотири невстановлені особи. На головах у них у були в'язані маски чорного кольору, в руках - сокири та ножі. Невідомі почали наносити удари по автомобілю: пошкодили 3 колеса, розбили скло, а також спричинили тілесні ушкодження водієві у вигляді забою м'яких тканин голови зліва.

У цей час неподалік від місця події, у власних справах, знаходився оперативний працівник ВДСБЕЗ, який намагався припинити правопорушення. Із пристрою для відстрілу гумових куль він здійснив постріли по автомобілю нападників. У відповідь зловмисники стріляли з невстановленої вогнепальної зброї, а потім зникли з місця події на своєму автомобілі.

Під час нападу із салону автомобіля "Мітсубіші Паджеро" викрали пристрій для відстрілу гумових куль "Фелікс" та дві сумки із власними речами потерпілого, де зберігалися 100 000 гривень.

СВ Подільського РУ ГУМВС України у місті Києві розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 КК України.

Нагадаємо, нещодавно у своєму зверненні міністр МВС Віталій Захарченко зазначив, що виникає стурбованість щодо оперативної обстановки у м. Києві, де зросли окремі злочинні прояви, зокрема квартирні крадіжки, пограбування, хуліганства.

 

Зараз ви читаєте новину «Під час вчорашньої перестрілки у Києві з елітної автівки вкрали 100 тис. грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути