понеділок, 29 листопада 2021 19:10

Під час полювання вбили поліцейського

Під час полювання вбили поліцейського
У Чернігівській області поліцейського вбили на полюванні. Фото: npu.gov.ua

Сьогодні, 29 листопада, близько 4:00 у Чернігівській обласній лікарні помер 37-річний поліцейський Чернігівського районного управління поліції.

Смертельне поранення він дістав напередодні на полюванні поблизу села Травневе Городнянської територіальної громади. Попередньо, 39-річний мисливець вистрілив у тварину та випадково влучив у товариша, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"28 листопада близько опівдні до поліції надійшла інформація про те, що під час полюваннях в угіддях Чернігівського району 37-річний інспектор відділу реагування патрульної поліції зазнав вогнепального поранення", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річну дівчинку з бабою підстрелили дорогою до цвинтаря

На момент інциденту поліцейський перебував поза службою в цивільному одязі. На полювання він поїхав з трьома товаришами.

"Стрілець - начальник одного з районних управлінь ДСНС в Чернігівській області. Не переконавшись в безпечності пострілів, він поцілив у голову поліцейському", - додали в Офісі генерального прокурора.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. За вбивство з необережності винуватцеві до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

У Герцаївському районі Чернівецької області 63-річний мисливець застрелив 56-річного жителя села Великосілля.

За його словами, пішов на полювання і почув за деревами шурхіт. Він подумав, що це дичина, і вистрелив. Коли підійшов ближче, то упізнав односельця, який був уже мертвий.

Зараз ви читаєте новину «Під час полювання вбили поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути