четвер, 10 вересня 2020 18:10

Під час конфлікту студент з Марокко підрізав місцевого мешканця

Під час конфлікту студент з Марокко підрізав місцевого мешканця
Іноземний студент вдарив чоловіка ножем Фото: zp.npu.gov.ua

У місті Запоріжжя стався інцидент. Між місцевим жителем та студентом з Марокко стався конфлікт біля одного з супермаркетів. Іноземець схопив ніж і і вдарив ним чоловіка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"9 вересня о пів на 2 годину ночі до Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що до міської лікарні доставили чоловіка 1983 року народження з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини та різаними ранами тулубу. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що тілесні ушкодження запоріжцю спричинив громадянин Королівства Марокко 2000 року народження. Між чоловіками раптово спалахнула сварка, під час якої іноземець застосував ніж", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземець вбив 1-місячну дитину співмешканки

Поліцейські затримали іноземного студента. Він приїхав до Запоріжжя у 2019 році для навчання в університеті і має дозвіл на тимчасове проживання в Україні.

У поліції вже розпочали кримінальне провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження.

У Києві громадянин Азербайджану побив і зарізав свого 22-річного земляка. Тіло залишив у квартирі. Приніс туди бензопилу, три каністри з паливно-мастильної рідиною, гумову маску, сокиру, пакети та інші приладдя. Правоохоронці припускають, підозрюваний збирався розчленувати тіло і вивезти його з квартири.

Зараз ви читаєте новину «Під час конфлікту студент з Марокко підрізав місцевого мешканця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути