Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2018 11:50

Першокласниця вистрибнула з вікна школи

Першокласниця вистрибнула з вікна школи
У Чернівецькій області учениця 1-го класу вистрибнула з вікна 2-го поверху школи. Інцидент стався у Великочуровскій ЗОШ. Фото - ТСН

У Чернівецькій області 1-класниця вистрибнула з вікна 2 поверху школи.

Інцидент стався у Великокучуровскій ЗОШ. Дівчинка зайшла до туалету, але двері заклинило. Вона кричала та кликала на допомогу. Її почула вчителька іншого класу, послала колегу по допомогу, а сама спробувала підтримати ученицю. Але та "вийшла" через вікно - стрибнула з висоти 10 м. Спочатку дитина впала на козирок, а потім скотилася вниз, повідомляє ТСН.

"Я підійшла близько до дверей і втішала її:" Не плач, зараз прийдуть відкриють тобі". Стало тихо, я думаю, що ж вона там причаїлася? А коли відкрили – не побачили", - розповіла вчителька Ганна Василаш.

"Вона головою та спиною вдарилася, дуже ніжки побила", - розповіла мама дівчинки Олександра Вірста.

Вона пояснила, що Катя боїться замкнутих просторів, тому і зважилася на такий відчайдушний вчинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учительку з менінгітом "швидка" забрала з уроків

Дівчинку госпіталізували до лікарні швидкої допомоги у Чернівцях. Підозра на ушкодження хребта. Хоче назад до школи, але медики заборонили навіть вставати з ліжка.

"Підозра на перелом хребця першого ступеня. Осьове навантаження не можна давати протягом 3-4 тижнів", - розповів лікар дитячого травматологічного відділення ЧЛШД Ігор Мандалик.

Керівництво школи відразу після інциденту розпорядилося закрити "нещасливу" кабінку туалету і вжили інших засобів безпеки.

"Справді був недолік у замку невеликий, ми його поправили. Сьогодні ми зняли всі ручки, щоб, не дай Боже, не було такого випадку, як напередодні", - розповіла директор Великокучуровской ЗОШ Олена Томінець.

Обласне управління освіти призначило перевірку, щоб з'ясувати всі обставини інциденту. А матір Каті повідомила, що до поліції не хоче звертатися. Хоче якомога швидше забути про інцидент.

У Дніпрі в школі №147 стався нещасний випадок. 1-класник випав із вікна 3 поверху навчального закладу. Хлопчика замкнули в класі, тому вибирався через вікно.

Зараз ви читаєте новину «Першокласниця вистрибнула з вікна школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути