Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2018 11:59

Перший сніг у Києві спричинив рекордну кількість аварій

Перший сніг у Києві спричинив рекордну кількість аварій
Із початку снігопаду у Києві більше 50 аварій, 4 з постраждалими. Фото: facebook.com

Через перший сніг у Києві сталося вже більше 50 аварій.

"Усього містом з початку снігопаду більше 50 аварій, 4 - з постраждалими. Дуже просимо не випробовувати долю та не виїжджати", - повідомляє dtp.kiev.ua в Facebook.

Зазначається, що у Києві на початку гостомельської траси сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. На місце їдуть "швидка допомога" і поліція.

Як повідомили у Київпастрансі, з 10:00 у столиці введено оперативний стан для автобусів, тролейбусів і трамваїв. Через сінгопад громадський транспорт перейшов на спеціальний режим роботи. Курсує без дотримання графіка руху.

Із початком снігопаду снігоприбиральна техніка шляхово-експлуатаційних підприємств КК "Київавтодор" оперативно розпочала обробку дорожнього покриття посипальними матеріалами з метою недопущення утворення слизькості, повідомляється на Офіційному порталі Києва

Враховуючи погіршення погодних умов, комунальна корпорація "Київавтодор" просить усіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними під час руху містом в умовах снігопаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві випав перший сніг

У Києві через випадання першого снігу утворилися серйозні затори. Станом на десяту ранку, рівень ускладнень руху оцінювався у 9 балів. Тиснява починається ще на під'їзді до столиці з боку Вишневого, Петропавлівської Борщагівки і неподалік метро Теремки.

Зараз ви читаєте новину «Перший сніг у Києві спричинив рекордну кількість аварій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути