середа, 02 жовтня 2019 18:10

Переслідував і погрожував: подробиці кривавого нападу на 30-річну жінку

30-річна Ірина Корсак із Миколаєва, яку порізав ножем колишній бойфренд, перебуває в лікарні.

Жінці вже зробили кілька операцій та переливання крові. Вона в реанімаційному відділенні. А її колишній – громадянин Німеччини 51-річний Лукас Оздоган - намагатиметься уникнути покарання. Про це розповіла подруга потерпілої Лілія Савох.

Автор: надане Лілією Савох
  30-річну Ірину Корсак із Миколаєва порізав ножем колишній 51-річний бойфренд
30-річну Ірину Корсак із Миколаєва порізав ножем колишній 51-річний бойфренд

"Є свідки, як Оздоган напав на Іру і наніс 5 ножових поранень. Зачеплені важливі органи. Злочинця затримали. Але він намагається залишитися безкарним. Він - багатий бізнесмен, іноземець, який має зв'язки. І це може ускладнити справу", - вважає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві іноземець зарізав колишню дружину

Про Ірину відомо, що вона тренер Zumba (танцювальна фітнес-програма на основі популярних латиноамериканських ритмів, - Gazeta.ua). Оздоган – займається продажем автомобілем. Півтора року тому пара познайомилася на фестивалі в Києві. Деякий час спілкувалися. Пізніше чоловік запросив Ірину у відпустку в Кельн. Там жінка зрозуміла, що стосунки не складаються.

Автор: надане Лілією Савох
  30-річна Ірина Корсак із Миколаєва півтора року тому познайомилася із німцем Лукасом Оздоганом. Стосунки не склалися. Проте чоловік продовжував переслідувати Ірину
30-річна Ірина Корсак із Миколаєва півтора року тому познайомилася із німцем Лукасом Оздоганом. Стосунки не склалися. Проте чоловік продовжував переслідувати Ірину

"Деякий час Іра мала стосунки із Лукасом. Але нічого не складалося і вони розійшлися. Він переслідував її і погрожував. Підсилав невідомих людей, які за нею слідкували", - додала Лілія.

Жінка двічі зверталася в поліцію із заявами на залицяльника. Восени торік чоловік став ще агресивнішим. Вимагав повернути витрачені на неї гроші, на що вона погодилася. Однак пригрозила, якщо він не припинить переслідувань – звернеться в поліцію. Тоді він пообіцяв, що зруйнує їй життя.

Напад стався ввечері 27 вересня. Німець напав на 30-річну жінку посеред вулиці. Вона намагалася втекти і забігла до магазину. Однак чоловіка це не зупинило – він накинувся на неї і став бити ножем в спину. Потім вибіг, сів у таксі і поїхав. З'ясувалося, він під час нападу надяг перуку та накладні вуса. Їх та закривавлений одяг викинув через вікно таксі.

Зараз ви читаєте новину «Переслідував і погрожував: подробиці кривавого нападу на 30-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути