Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2018 11:58

Переселенці та атовці залишилися без житла після пожежі
4

Під Києвом горів гуртожиток, евакуювали близько ста людей
Фото: ДСНС у Київській області
Під Києвом горів гуртожиток, евакуювали близько ста людей
Під Києвом горів гуртожиток, евакуювали близько ста людей
Під Києвом горів гуртожиток, евакуювали близько ста людей

11 квітня, близько 22:00, в Броварах на Київщині по вул. Гельсінській сталася пожежа в гуртожитку. Там мешкало близько сотні людей — здебільшого переселенці та атовці. Усіх евакуювали, повідомили у прес-службі ДСНС області.

"Пожежа сталася в 4 поверховому адміністративно-побутовому приміщенні, самовільно переобладнаному під гуртожиток. Зайнялася покрівля на площі 500 кв. м. Завдяки оперативним діям рятувальників будівлю було врятовано", - повідомили у відомстві.

Причина загорання наразі встановлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі вночі горів студентський гуртожиток

Як повідомляють в соцмережах жителі Броварів, в результаті пожежі без житла залишилося 16 сімей переселенців з Донбасу і атовців. Деякі - з маленькими дітьми. Зараз люди збирають і передають потерпілим речі.

У Броварській міськраді підтвердили, що горіла будівля, яка належить приватній особі і люди проживали там без будь-яких договорів, передають "Факти". Тому зараз місцева влада вирішує питання про подальше проживання погорільців, а також про виділення їм необхідної допомоги.

Пожежа з людськими жертвами сталася на території військової частини А2171 (43-й окремий полк зв'язку повітряного командування "Південь"), що біля Іванівського мосту. Горів одноповерховий гуртожиток для безквартирних офіцерських сімей. Очевидці трагедії розповіли, що дерев'яна збірно-щитова будівля спалахнулі між 5:30 і 6:00 ранку. Протягом години вона вигоріла буквально дотла. Загинуло троє людей.

Зараз ви читаєте новину «Переселенці та атовці залишилися без житла після пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути