субота, 14 грудня 2013 00:43

Переодягнені силовики готують провокації на Євромайдані - штаб опору

Переодягнені силовики готують провокації на Євромайдані - штаб опору
Фото: glavred.info
В опозиції повідомляють про підготовку провокацій на Євромайдані. В даний момент, два підрозділи "Альфа" розквартировані в Києві та спецпідрозділу внутрішніх військ отримали команду переодягнутися в цивільну форму одягу, проникнути на територію Майдану Незалежності і провокувати бійки та заворушення.

Штаб національного опору (ШНО) отримав інформацію, яку вважає за необхідне негайно оприлюднити, повідомив у своєму блозі на Українській правді нардеп ("Батьківщина") Арсен Аваков.

"Два підрозділи "Альфа" розквартировані в Києві в районі вулиці Червоноармійської та спецпідрозділу внутрішніх військ, що знаходяться на вулиці Мельникова, отримали команду переодягнутися в цивільну форму одягу, проникнути на територію Майдану Незалежності (та/або на т. зв. "антимайдан" в Маріїнському парку) і провокувати бійки та заворушення, тим самим дискредитуючи мирний характер нашого протесту", - повідомив Аваков.

Самоорганізовані загони територіальної оборони Майдану, отримали команду з цього моменту приступити до чергування в режимі особливої уваги.

"Закликаємо до уваги громадськість та засоби масової інформації! Закликаємо владу відкликати цю провокативну команду. За всі подібні дії або провокації рано чи пізно прийдеться відповідати. Всіх тих, хто перебуває на майдані, просимо бути пильними і не допускати провокацій з дискредитації нашого мирного процесу", - заявили в штабі опору
Зараз ви читаєте новину «Переодягнені силовики готують провокації на Євромайдані - штаб опору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути