середа, 22 лютого 2017 18:11

Перекинулася фура: водія із переламаними ногами затисло в кабіні
3

Фото: ГУ ДСНС України у Херсонській області

Сьогодні вночі, 22 лютого, на трасі Херсон-Каховка перекинулася фура з причепом. Водія затисло в кабіні. Аби звільнити потерпілого, застосували автокран.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС в області.

"Біля села Федорівка Білозерського району фура з причепом, завантажена насінням соняшника, вилетіла в кювет. Вантажівка "МАН" перекинулася на бік та наполовину загрузла у багнюці. Водій був живий. Проте вибратися самотужки не міг. Його ноги затиснуло кузовом. Рятувальникам вдалося звільнити лише одну ногу. В той час медики надавали чоловікові першу допомогу. Згодом рятувальникам довелося застосувати автокран, аби підняти фуру. Після цього постраждалого з переламаними ногами витягли. Його терміново забрали до лікарні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вантажівку викинуло з дороги у 40-метрову прірву

На місці події працювали 15 рятувальників та 4 одиниці техніки, працівники ХОКАРС, Нацполіції, екстреної медичної допомоги.

У місті Олександрія Кіровоградщини перекинулася фура із кількома тоннами сої. Припускають, що причиною аварії стала мокра дорога. Водій не впорався із керуванням великогабаритним авто. Соя висипалася із причепа на узбіччя дороги. Чоловік не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Перекинулася фура: водія із переламаними ногами затисло в кабіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути