Ексклюзиви
пʼятниця, 13 грудня 2019 13:56

Педофіл поглумився з хлопчика

Педофіл поглумився з хлопчика
Батьки прийшли у гості до родини зловмисника. Разом відпочивали. У цей час чоловік забрав хлопчика і вчинив із ним дії інтимного характеру Фото: Mama.ru

12 грудня у Миколаєві чоловік із розладами здоров'я, забрав шестирічного хлопчика з поля зору дорослих і вчинив над дитиною сексуальну наругу.

Близько 19:00 про злочин сповістили батьки дитини, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Батьки прийшли у гості до родини зловмисника. Разом відпочивали. У цей час чоловік забрав хлопчика і вчинив із ним дії інтимного характеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дядько-ґвалтівник напав на племінницю

Дитина все розповіла батькам, а ті викликали правоохоронців. Зловмисник пішов, його невдовзі розшукали правоохоронці за місцем роботи. Він працював неподалік охоронцем на будівництві. Слідчі затримали чоловіка. Сексуальне насильство карається позбавленням волі на строк до 10 років. Триває розслідування. Правоохоронці з'ясовуватимуть обставини злочину.

На Київщині затримали 35-річного мешканця міста Українка, якого підозрюють у розбещенні 7-річної дівчинки в Обухові. Він завів дитину на технічний поверх 9-поверхівки і намагався роздягнути. Однак його сполохали свідки і викликали поліцію. Поки займалися дитиною – збоченець спокійно пішов, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл поглумився з хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути