пʼятниця, 18 січня 2019 18:11

Патрульні врятували 1-річну дитину від переохолодження: відео

Патрульні врятували 1-річну дитину від переохолодження: відео
Поліцейські у Сумах разом з небайдужими мешканцями міста врятували 1-річну дівчинку, яка декілька годин мерзла, поки її мати зловживала алкоголем. Фото - патрульна поліція

Поліцейські у Сумах разом із небайдужими мешканцями міста врятували 1-річну дівчинку, яка декілька годин мерзла, поки її мати зловживала алкоголем.

Про плач дитини та нетверезу компанію під вікнами до поліції заявили стурбовані сусіди, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Приїхавши на місце, патрульні побачили матір дитини та її знайомого, які випивали під будинком. Поруч у візку лежала 1-річна дівчинка, попри сильний мороз дитина була без рукавичок і плакала.

Коли патрульні зробили жінці зауваження, вона почала кричати, поводилася зухвало та агресивно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульний поліцейський врятував 4-річну дитину

"Не гаючи часу, ми вирішили тимчасово вилучити дитину та віднести її до службового авто, аби вона змогла зігрітися до приїзду медиків", - каже інспектор 4 роти батальйону УПП у Сумській області Андрій Беліцький.

Медики, які прибули на виклик, констатували у дитини переохолодження та підвищену температуру, правоохоронці оперативно доставили її до медичного закладу. Туди ж привезли й горе-матір: лікарі зафіксували у її крові 3,16 проміле алкоголю.

Врятовану дівчинку передали до Сумського обласного спеціалізованого будинку дитини. А її матір притягнули до адміністративної відповідальності.

В Івано-Франківську мешканці одного з будинків повідомили правоохоронцям, що під'їздом ходить маленька дитина. Виявилося, мати залишила свого 2-річного сина одного в квартирі. Двері були відімкнуті, тому о третій ночі дитина ходила під'їздом і зраділа приходу патрульних.

Зараз ви читаєте новину «Патрульні врятували 1-річну дитину від переохолодження: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути